Ne plângem că suntem o nație de pudici dar ne place să citim cum fac alții sex

Sunt absolut oripilata de ce vad zilele astea online. De la scandalul cu declarația lui CTP despre cum masturbare afectează creierul adolescentelor, pana la vlogger-ul „nu știu care” care spune ca puștoaicele merita violate pentru cum se îmbracă. Nu dau surse pentru ca nu merita. Va asigur ca nu e nimic scos din context. 

Sunt în online de suficient mult timp ca să știu că oamenii se agata rapid de astfel de subiecte, fiecare din motive mai mult sau mai puțin egoiste. Asa ca am așteptat cuminte sa vad valul marilor influneceri care reacționează. Unii au spus lucruri faine, alții mai puțin, nu putem fi cu toții de acord dar putem păstra decenta. 

Ce nu înțeleg eu este ca toata lumea, și cititori și influneceri, urla în sus și în jos ca suntem o nație de pudici, ca nu vorbim deschis despre subiecte tabu și ca suntem prost informați. Ei, va spun ca atâta vulgaritate cât am auzit zilele astea n-am auzit niciodată. Masturbare, clitoris, viol și multe altele îngrozitoare. Inițial am vrut sa îmi spun punctul de vedere, dar îmi dau seama ca cititorii nu de asta au nevoie, de încă o tipa online care sa povestească cum face sex. Plus ca un scriitor bun poate manipula din condei ca orice subiect sa para solid atunci când vorbește singur pe o pagina. 

Și toate aceste povesti îmbrăcate sub aura unei dorințe de a  educa cititorul. Toate aceste jigniri aduse pentru a educa publicul. Niciodată în istoria noastră sexualitatea nu a fost atât de afișată și discutată. Nu, nu avem nevoie sa vorbim deschis despre cum și cât de des ne masturbam, nu trebuie sa discutam despre cum NU EXISTA nimic sexual la un COPIL de 12-13 ani în fusta. 

Azi am văzut „în direct” o conversație online intre o prietena buna și o cunoștință despre masturbare. N-am sa dau numele prietenei mele, dar va spun ca am rămas surprinsa sa vad felul în care a fost jignita și luata la mișto.  Despre cum noi între noi, femeile, de facem albie de porci și ne miram ca nu ne respecta bărbații. Despre cum trebuie sa aruncam cu mizerii atunci când ne lipsesc argumentele. Cum sa spui ca ai vrea sa cocoșezi bărbatul alteia? Ce fel de om trebuie sa fii ca să faci asta? Indiferent dacă e nota de sarcasm sau nu. 

Nu, n-am sa scriu niciodată despre masturbare, despre ce fac eu sau soțul meu în dormitor, sau despre viata mea sexuala deși știu precis ca blogul ar creste considerabil. Am o comunitate mica comparativ cu alții dar aici e problema mea. Eu nu accept sa sacrific intimitatea familiei și a vieții de cuplu pentru deliciul cititorilor. Iar cei care ma cunosc personal știu ca nu-s nici o pudica, nici o încuiată. 😉

Vreau sa strâng oameni mai putini dar care apreciază o gluma faina, povesti drăguțe despre iubire și înțelegere, despre momente și greșeli din viata noastră. Nu vreau oameni care doar cauta sa privească în patul altora. Și culmea, sunt dintre aceia care cred ca educația sexuala este necesara și benefica, dar făcută în mediu controlat, de specialiști, nu de bloggeri și oameni care scriu online. 

Faptul ca eu sau alții scriem de ani de zile nu ne da dreptul sa ne prefacem ca putem educa pe cineva. E o prostie asta. Putem sa îmbunătățim, sa oferim informație sintetizata sau sa ne bucuram împreună și sa fim în EXEMPLU. De decenta, de eleganta, sau nu. Fiecare în funcție de ce îl reprezinta. 

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: