Contează pentru copil cum se îmbracă mama?

Sa știți ca eu n-am glumit când am zis ca am făcut o obsesie pentru fuste si rochii vara asta. Și tricourile din Dechatlon de bumbac, simple, sunt aur pentru orice femeie care n-are asa curaj la amestecarea printurilor.

Eu recunosc ca cel mai bine ma simt în pantaloni și hanorac, dar cel mai mult îmi place cum arat în rochii. Iar Sofia am observat ca preia tot ce fac, cum ma mișc și ce port. Puterea exemplului e top la noi acasă iar eu cred ca feminitatea se învață de la mamă.

Știu ca fiecare fata, femeie, la un moment dat va avea stilul ei personal, dar totuși cred ca exista influente mari din modul în care a crescut. Mie mi-e greu uneori, am o latura de Tom boy foarte accentuată dar responsabilitatea fața de Sof ma motivează super mult. Plus ca soțului meu clar ii place mult mai mult varianta mea feminina, cam asta prefera toți bărbații care sunt… bărbați. Și nu-i asa, orice am zice cu voce tare, tuturor ne place sa știm ca suntem admirate de soț. Acum doamnele care sunt feministe convinse as vrea sa nu arunce cu roșii. Cred ca mama trebuie sa preda lecția feminității, nu a slăbiciunii, iar tatăl predă lecția puterii, dar nu a manipulării.

Sofia poate sa poarte și blugi toată viata, dacă asta o face fericita, dar vreau sa învețe sa poarte și rochii, și fuste, sa poarte ea hainele, nu sa o poarte hainele pe ea. Înțelegeti ce spun? Iar pentru mamele de băieți treaba e la fel de importanta, pentru ca noi le oferim primul model de femeie. În funcție de asta toți bărbații cauta fix asa, sau fix pe dos. 

Asa ca vara asta asa o sa ma vedeți într-una, colorata și feminina. Voi ce purtați cu placere? Rochii sau pantaloni? Dar fetitele voastre? 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: