Știați că în România poți viola copii și să nu pățești nimic?

Dumitru Daniel Dumitru. Țineți minte numele asta. Domnul are funcția de judecator, dar în realitate este un criminal și un corupt. Altfel nu îmi explic ce fel de om trebuie sa fii ca să pui în libertate un tată care și-a violat fiica de 6 ani în repetate rânduri. Știrea aici

Ce fel de om trebuie sa fie acesta care eliberează un pedofil nu o data, ci de doua ori. Prima data pentru ca a fost sincer și a recunoscut, și săracul era beat, deci nu se pune, ca doar nu știa ce face. A doua oara îl eliberează pentru ca nu i s-a comunicat pe înțelesul lui. Oameni buni, voi înțelegi în ce lume trăim? Pai ce drepturile omului, ce judecata, ăștia trebuiau închiși pe viata. Punct. 

Și mama aia care îl primește în casa, ba chiar ii mai și da de mâncare, ce fel de om e? Ce lipsa de educație trebuie sa fie acolo ca să poți face asemenea fapta și sa te întorci tot acasă? Dar nici nu e vorba de educație, e vorba de umanitate. Nu mai suntem oameni. Am devenit niște fiare sălbatice. Niște inculți, alcoolici, de care îmi e efectiv scârbă. 

Chiar nu mai exista nimeni sa ne apere și noua copiii? Mă, copiii!! Că femeile violate am înțeles, tot ele sunt vinovate, dar copiii ce vina mai au? Ei cu ce au greșit sa nimerească în asa familii? Cu ce sunt ei vinovați de nu exista oameni care sa ii apere, dacă părinții nu au? Citeam în articol ca mama a declarat în instanta ca fetei ii e dor de tata. 

Pai tu ca judecator sa nu știi ca se poate ca victima sa devina dependenta de abuzator? Bun, nu știi, da nu ceri tu părerea unui psiholog? Ca și asa mamei ii faci mandat de aducere, acest exces de zel ma fascinează, cum funcționează el doar unilateral. 

Îmi e scârbă. Efectiv scârbă. Și ma iertați, dar chiar as vrea ca presa sa îl forțeze pe acest Dumitru Daniel Dumitru sa dea niște explicații. Ca poate n-ați cautat, dar acest domn judecător a făcut în trecut și un proces la CEDO pentru ca voia leafa mai mare, citit aici sursa

Pai cum facem, Domnule Dumitru 

DANIEL Dumitru, pe ce vreți salariu de magistrat? Pe eliberare condiționată de pedofili? Ah, nuuu, știu, gata. Pentru deosebite merite de interpretare și reinterpretare a unei legi astfel încă oricine sa poată fi pus în libertate, indiferent de fapta. Asta da talent, merita remunerat.

Mi-e silă de voi!!

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: