5 dorințe neîmplinite (încă)!

Nici nu mi-a venit sa cred cand intamplator m-am uitat astazi in calendar si am vazut ca suntem deja pe 1 iulie. Asta inseamna ca a trecut deja fix jumatate de an. Serios va spun ca simt ca inafara de a manca, a dormi si a face curat anul asta a trecut asa, degeaba. Nici macar nu pot sa ma plang ca am lucrat cine stie ce, activitatea noastra stiti ca a fost blocata de cand cu pandemia.

Asa ca mi-am facut o lista de dorinte de bifat pana la sfarsitul anului.

Vreau sa plec intr-o vacanta, chiar si scurta, doar eu cu Lucian. Simt ca avem super mare nevoie de asta, s-au adunat niste ani, 3 cred, de cand n-am mai fugit undeva singuri. Era programat sa plecam in septembrie dar cu toata nebunia, am anulat. Asa ca musai sa plecam undeva doar noi doi.

Vreau sa imi fac timp sa citesc cartile de pe lista mea pentru 2020. Pana acum n-am reusit sa deschid nici macar una. Si e o lista asa fainaaa. Daca vreti sa o public, sa mi spuneti si se rezolva.

Vreau sa mai slabesc putin. Asta nu e nici cu trebuie, nici cu poate, nici cu un numar fix de kg. Stiu doar ca nu mult ci doar cat sa ma simt si mai bine in pielea mea. Am o idee despre ce si cum trebuie sa fac, daca imi iese va dau de veste.

Vreau sa reușesc sa fac doua ședințe foto. Una cu familia, vreau sa imortalizeze cineva fericirea asta pe care o avem acum. Și una singura. Pentru ca e ultimul an cu prefixul 2 și vreau sa am niște poze faine cu mine la 20 de ani.

Vedeți voi, nu cred ca am niște dorințe exagerate, nu îmi doresc nici sa câștig la loto, nici sa zbor pe luna. Asta pentru ca am învățat în timp (și trecând prin foc) ca cele mai importante lucruri deja le am: sănătate, iubire și familie.

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: