De ce am plecat la mare în Bulgaria, acum?

Hello din nou! 

 

Tot de la mare va scriu, ca să aduc niște lămuriri după valul de mesaje primite. 

 

 1. Este o alegere a fiecărui individ dacă alege sa plece sau nu în perioada asta. Nimeni nu trebuie sa își justifice alegerile, doar sa suporte consecințele. Noi am ales Bulgaria anul asta, pentru ca este foarte aproape de casa în caz de orice, Doamne ferește, și pana acum suntem mulțumiți de alegerea făcută. 
 2. Anul trecut v-am povestit aici prin ce am trecut cu Sofia și cum nu a avut voie nici la mare, nici la munte, nici sa zboare cu avionul. Astea au fost recomandările medicilor și le-am urmat cu strictețe chiar dacă toată lumea era peste tot și noi stăteam în București. Asta a fost. Anul asta nu credeam ca vom pleca din tara daaar
 3. Am cautat oferte în tara, la noi, am vorbit cu prieteni care s-au dus și ce am auzit nu a fost pentru noi. Ne-a fost teama. Și pentru sănătatea noastră și pentru bugetul nostru😂. Noi suntem antreprenori în România deci știu ce înseamnă să ai clienți care sa își dorească sa susțină economia noastră. Totuși, cred ca trebuie sa și oferi ca să primești. Sigur ca exista locuri superbe și la noi și nu le-am descoperit eu încă. Asta a fost alegerea noastră acum
 4. Apoi n-am zis niciodată ca am venit pe coasta de Azur și ca totul este impecabil, despre experienta aici am sa revin cu un articol la întoarcere. Dar pana acum suntem mulțumiți și fericiti. Pentru noi asta e o vacanta de care aveam ataaata nevoie, indiferent unde ar fi fost ea. Avem nevoie sa nu facem nimic, asta e adevărul. Sa ne golim mintea de tot și toate. 

V-am spus și am sa va tot repet. Blogul asta al meu e despre noi, despre alegerile noastre și despre felul nostru de a fi. Unii din voi rezonati, alții doar parțial, alții poate deloc. De asta e lumea asta asa faina, ca suntem toți diferiți. Ce nu e fain e când începem sa judecam și sa credem ca știm viata unui om după ce am citit un articol. 

Sa ne citim sănătoși! 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: