9 ani împreună. Povestea noastră în imagini

Acum mai bine de 9 ani, pe 12 august la 00:00 noi purtam povesti pe Yahoo, pe vreme când încă mai exista. Ne-am cunoscut la el la magazin, am lucrat acolo aproape o luna înainte sa înceapă aventura noastră împreună.

N-am sa îmi uit gândurile niciodată în ziua interviului, am zis clar ca orice ar fi eu nu voi fi iubita șefului, niciodată, nici în ruptul capului. Știu precis și momentul când am știut ca nu va funcționa, a fost prima data când l-am auzit vorbind cu o clienta și m-a vrăjit. Culmea, m-am îndrăgostit de cât de smart era nu de cât de frumos ma vraja pe mine. Ca făcea și asta bine. 

Pe 12 august spre 13 am dormit prima oara la el și de atunci n-am mai plecat niciodată. 

 

Asta e prima noastră poza împreună. 

La scurt timp după, când am venit acasă, am găsit un sertar eliberat în dulap, o periuță de dinți și papucei de casa negri cu cireșe desenate pe ei. Cred ca am uitat multe din cei 9 ani ani, dar nu uit lucrurile astea mici, care au făcut diferența dintre un iubit și viitorul meu soț. Era felul lui de a îmi spune „ramai cu mine, de acum pentru totdeauna”. Și am rămas. 

Alte 3 luni mai târziu ma cerea de soție, poveste pe care am zis ca o voi păstra mereu doar pentru sufletul meu. Chiar dacă aici pe blog povestesc multe, sunt lucruri prea personale, înțelegeți sigur.

Apoi la scurt timp am rămas gravidă cu Sofia, după 6 luni de relație. Și tot atunci mi-a spus ca el mereu a vrut sa intre în biserica cu copilul de mână sau cu soția gravidă. Le-am avut pe amândouă. La logodna noastră eram gravidă cu Sofia în 3 luni. Și ma enervam când lumea spunea ca sunt un copil cu un copil. Acum înțeleg… 

 

Logodna noastră 

Petrecerea de logodna și fericirea

Apoi la scurt timp mi-a făcut o petrecere surpriza de ziua mea, o cina cu prietenii. 

După care, la câteva luni, a apărut prima noastră minune, Sofia. La scurt timp am devenit oficial Doamna Lui. 

Apoi mireasa lui. Și am avut o nunta ca în povesti, nu cu photo corner și candy bar, dar cu Dumnezeu alături. L-am simțit. 

Apoi am început sa călătorim. Și toate vacantele noastre au povesti în spate. Prima oara când am fost la Veneția, am dansat în port, toată lumea se uita și noi ne iubeam. 

A doua oara eram deja 3 și jumătate, Noah era în burtica.

Apoi a venit și ne-a întregit familia. 

Vedeți voi, noi am fost atipici. N-am urmat rostul lucrurilor asa cum societatea le vede, dar ne-am făcut rostul nostru. Am arătat iubirea noastră tuturor celor care n-au crezut în ea. Nu ca să dovedim ceva, ci ca să dam mai departe lecția pe care Dumnezeu ne-a dat-o. Ca ce el a legat, nimeni nu are puterea sa dezlege. Nici părinții, nici prietenii, nici măcar noi. 

Am avut multe momente grele, dar aleg sa le țin minte pe cele frumoase. Iar cele grele sa le vad doar ca pe niște cărămizi la fericirea noastră de azi. 

La mulți ani, iubitul meu

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: