Pandemia nu ar trebui să ne sperie, ci să ne învețe.

În ultimele luni, și eu va și multe din voi, probabil, am citit tot ce se putea despre acest COVID-19, despre situația în țară și la nivel global. 

În prima parte m-am speriat tare, am făcut niște rezerve de alimente. Apoi m-am liniștit puțin doar ca să ma sperii iar când se auzea ca se transmite de pe obiecte și dezinfectam tot ce intra în casa. 

Apoi s-a terminat cu izolarea și am încercat sa intrăm cât de cât în normalul actual. Și am mai făcut ceva. Am încetat sa mai citesc statistici și tot felul de știri care ma speriau. Citesc doar pagina de FB a MAI și o data pe săptămână citesc știrile mondiale. Atât. 

Pandemia este. Și probabil ca va mai fi mult timp de acum încolo. Cu ce ma ajuta sa ma sperii? Pot schimba ceva? Nu pot. Și atunci? 

Tot vad postări de la bloggeri și vedete despre cum va fi, scenarii imaginare și sinistre, despre morți sau despre copii închiși în cutii de sticla. Eu cred ca oricât ne dam de ceasul morții, ce e dat sa se intample se va întâmpla oricum. Mai devreme sau mai târziu toată lumea va face acest COVID-19, important e sa nu-l facem chiar acum. În rest, Dumnezeu cu mila. 

Viată nu o putem trai într-o bula de cleștar, frica nu ne ajuta, asa ca hai sa găsim soluții. Știți vorba aia: când viata îți dă lamai, fa o limonada. 

Vedeți partea buna a lucrurilor, oricare ar fi ea. Ca suntem bine, ca ne trezim dimineața lângă cei dragi și adormim lângă ei. Restul vin și pleacă. Și hai sa învățăm din nebunia asta ca totul e trecător, ca ce ai azi poți sa nu mai ai mâine, sa apreciem cu adevărat ce AVEM, sa spunem celor dragi ce avem de zis, să-i iubim pe copii fără așteptări, ca poate nimic din ce îi învățăm acum nu v-a conta pe termen lung, sa fim buni cu cei de lângă noi. Atât va rămâne sigur la fel. Bunătatea noastră. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: