Nu mai permiteți bloggerilor să vă spună că e ok să loviți un copil. NIMĂNUI.

 

Știu, dacă v-a mai scăpat o palma din când în când probabil, cel mai probabil va simțiți vinovate. Vina e o parte din emoțiile pe care le simțim și pe care trebuie sa le purtam.

Nu e ok sa te simți vinovata, nu e o senzație plăcută, dar cam asta aștepți de la un copil după ce îl lovesti. Ii tragi una pentru ca ai rămas fără soluții în mintea ta, pentru ca vrei sa își dea seama ca a greșit. Atunci ce ar fi sa primești și tu o palma ca să îți dai seama ce ai făcut? Zic și eu, ca doar ești adult și poți sa duci mai mult decât un copil.

De ce ne oripilam când auzim ca un soț i-a dat o palma soției? De ce? E doar o palma, dacă era grea de cap și nu înțelegea, obraznica, a meritat-o. Dacă ești un om NORMAL ar trebui sa îți fie groaza sa citești asta. Apăi de ce nu va oripilați la fel și când o mama sau un tată lovește un copil? O femeie are alegeri, ale soluții, nu e lipsita de apărare ca un copil. El își are doar părinții!

De ce sunt furioasa asa? Nu mai sunt, am fost acum câteva zile când am auzit un mareee Blogger de la noi cum spunea clar și senin, ca și când nimic nu era deplasat, ca ce sa facem, uneori se mai întâmplă, nu vrea sa normalizez bataia, dar se întâmplă să fim nervoase iar asta e UMAN ȘI NORMAL atât timp cât se întâmplă ca o excepție și nu foarte des. Wtf? Ați înnebunit? Și 2293929 de comentarii în care nimeni nu protesta nimic. Pai ma scuzați, eu înțeleg multe, dar cum sa îți permiți sa scoți astfel de perle pe gura? Cum? Cum sa spui ca e uman sa lovesti un copil, ca nu trebuie sa simți vina sau rușine, ci doar sa încerci sa faci în asa fel încât sa se întâmple cât mai rar.

Înțeleg ca după un timp audienta se pierde, dar chiar asa flamanzi după aprecieri sa fie unii? Chiar asa nesigura sa fii încât sa ajungi sa spui și asta?

Eu citesc multe lucruri cu care nu rezonez, e ok, suntem diferiți. Trec mai departe sau îmi spun părerea civilizat dacă sunt întrebata, public sau de cele mai multe ori în privat. Dar serios ca orice colegialitate de breasla ar trebui sa existe, la mine limita e la copii. Cum sa scrii ani de zile despre cum sa nu lovesti un copil apoi sa spui asta, cum?

Nu mai lăsați pe nimeni sa scoată asta pe gura. Nu le mai permiteți acestor oameni sa creadă ca sunt mai presus. Eu sunt un blogger mult mai mic, probabil ca pe doamna o doar la dos de părerea mea, dar eu știți ca mereu am zis: chiar dacă ce scriu ajunge și la un singur om care va vedea altfel lucrurile, pentru mine e suficient. Sunt suficient de bine cu mine și ai mei încât sa nu sacrific lucrurile în care cred pentru audienta.

Și culmea, e un blogger pe care acum câțiva ani îl admiram. Păcat. Chiar mi-aș dori ca dacă acolo undeva mai exista omul pe care l-am cunoscut acum mulți ani sa retracteze sau sa aducă clarificări. Și mai sper ca voi sa citit pe cine vreți dar sa treceți prin filtrul propriilor valori întâi tot ce auziți sau cititi.

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: