La revedere, Creșa Romano-Daneză . 

Noah are mai bine de o luna de când nu l-am mai dus la creșă, cu vacanta și toate cele, dar astăzi am fost la petrecerea de sfârșit. E mult spus petrecere, mai degrabă o întâlnire la distanță în care sa ne luam la revedere.

Eu sunt o plângăcioasa, se știe asta despre mine, dar știu ca o aa ne fie tare dor de locul asta și doar sperăm ca grădinița pe care am ales-o sa nu ne dezamăgească. 

Aici a fost locul unde copiii au învățat ca sunt iubiți și respectati indiferent de ce fac. Ca iubirea nu e condiționată, ca limitele și respectul se învață prin exemplu propriu. Și de fiecare data când aud un educator sau un părinte care spune ca nuuu, nu se poate educație fără bici, îmi vine sa ii iau de mână și sa ii aduc aici. Sa vadă cum copiii pot ieși în fiecare zi afara, cum stau cuminți la masa, la somn, cu își respecta educatoarele și colegii fără sa tipe nimeni, fără sa ii pedepsească, fără sa le frângă aripile. Oare cum e sa îți fie auzite emoțiile, nu doar cuvintele? 

Am scris un articol la început, am scris si tot scris despre aceasta creșă. Nu ca să mergeți acolo, sunt la persoane pe lista de așteptare, ohoho. Nu ca să ma laud sau ca să va arat cu degetul. Sau ba da, arat cu degetul. Pentru ca asta e un exemplu de arătat. Bai, dacă femeile astea pot, care sunt puține, cum nu se poate peste tot? Mi-e ciuda, toți copiii noștri merita o astfel de experienta. 

Dacă aveți educatori, îngrijitori, directori în jurul vostru care va dau peste nas și va spun ca nu se poate ce visați voi, sa ii trimiteți la mine. Le explic eu cum se poate orice. Trebuie sa fii om. Sa ai respect fata de tine și față de copii. Atât. 

Mi-e îmi rămâne doar să le mulțumesc din toată inima oamenilor care au stat alături de Noah, i-au vegheat pașii și i-au ridicat aripile. Mă înclin. O să ne fie dor.

 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: