Fumatul este interzis în locurile de joaca. Dacă nu știați.

 

Sunt tare supărata sa vad încă părinți care nu dau doi bani pe reguli. Și nu neapărat pe reguli cât pe liniștea și sănătatea copiilor. Și asta va spune o fumătoare care a ieșit niște ani și dimineața, și seara cu copiii în parcuri.

Astăzi am fost cu copiii în parcul din Floreasca, dacă nu sunteți din București sa știți ca e unul din acele parcuri din buricul orașului unde, teoretic, ar trebui sa fie oameni faini. Dar luxul și banii nu garantează asta, ba din contra. Nu va mai povestesc de ce discuții între copii de maxim 13 ani, care tată are ce iaht, șalupe și mașini. Aici na, fiecare părinte își creste copilul cum considera, ai mei personal habar n-au ce bani sau ce mașini avem. Ah, știu, din alea cu 4 roti.

Dar altceva, era un tată la locul de joaca, în mijlocul locului de joaca, care fuma cu îndârjire, care scuipa pe jos la fiecare doi pași. I-au atras atenția câteva mame, nici un barbat. El a ignorat pe toată lumea și a continuat cu aceiași nesimțire. Și pe cât e vina lui, e și a noastră. Ca preferam de multe ori sa plecam noi, sa ne dam noi la o parte, decât sa facem ceva. Sa sunam la politie, sa avem bărbați care sa se impună, sa nu mai permitem și punct. Dar asta se întâmplă tot pentru ca ușor, ușor, ne pierdem orice urma de încredere în tot ce înseamnă stat și protecție.

Legea nr 15/2016

n2) loc de joacă pentru copii se înțelege orice spațiu închis sau în aer liber, destinat utilizării de către copii;”.

Eu v-aș ruga sa nu mai închideți ochii, sa nu mai spuneți ca merge și asa. Sa va faceți dreptate civilizat, prin lege și respectând. Voi ce părere aveți despre fumatul la locul de joaca?

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: