E oficial! Începe o noua etapa în viata mea!

Nu știu dacă fericirea mea se poate pune cu adevărat în cuvinte dar aștept de un an aproape sa va pot spune oficial ca:

SUNT DIN NOU Studenta!! 

Îmi doream sa fac a doua facultate cam de când am terminat-o pe prima. Pentru ca nu mi-am dorit sa ajung acolo, pentru ca nu mi-a plăcut deloc și drept dovada nici nu mi-a servit la nimic. Am terminat Ase-ul, by the way, încă un economist în orașul asta. 

Asa ca mereu am cochetat cu gândul de a face ceva pentru mine și sufletul meu, ceva ce sa profesez cu drag și plăcere. Nu știu dacă intamplator sau nu, dar cum cred ca nimic în viata nu e intamplator, trageți voi concluziile, am mulți psihologi în jurul meu. Am cunoscut și mai mult de când scriu, na, mereu ceream părerea specialistului sau participam la N conferințe. De unii îmi place, de alții nu, cu unui rezonez, cu alții nu. Dar la baza știu ca psihologia asta nu tratează nebuni, ci oameni și suflete. Și am văzut la mine și în jurul meu niște procese care m-au făcut sa zic wow, asa intuitiv și fără informație multă în spate. 

O prietena drgaa mi-a spus ca mulți dau la psihologie și ca să își rezolve ei anumite probleme, poate e și asta. Cert e ca mi-am dorit asa de mult încât pana la urma s-a întâmplat. Și cred ca e al doilea pas, după blog, pe care îl fac convinsa și cu toată dăruirea. Nu știu încă clar drumul pe care îl voi lua după, dar plănuiesc sa ma bucur la maxim de următorii 3 ani. Știu ca va fi greu, cu doi copii full Time, dar știu și ca POT. 

Și vreau sa ma întorc la articolul asta după licență și sa zic uiteee, ai reușit ce ai visat. Abia aștept. Va rog sa îmi țineți pumnii și sa veniți cu mine în aventura asta, e foarte probabil sa scriu tot mai mult despre ce descopăr și sper sa va fie util și vouă. 

Sa înceapă aventura! 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: