Adevărul gol-goluț.

Cred ca e oarecum amuzant și flatant ca atunci când lipsesc o perioada de aici sa primesc mesaje de la voi și întrebări despre ce se întâmplă. Adevărul e ca exista momente în viata noastră când se strâng toate la un loc și îți vine să te închizi într-o carapace. Acum suntem bine și evident ca toată agitația noastră din ultimele săptămâni acum pare puțin, dar eu cred ca e important sa luam lucrurile asa cum vin și sa nu ne judecam prea tare. Știu, exista oameni cu probleme mult mai mari decât noi, simplul fapt ca suntem sănătoși e o binecuvântare.

Dar asta nu înseamnă că e ușor. Pe Instagram a tot umblat o provocare care se numește #thewholetruth, eu am primit leapșa de la prietena mea Ana, Zana Scutecel fix într-o zi în care adevărul asta ma copleșise.

Sofia a început scoala online și e o provocare pentru toți sa jonglam cu programul ei, sa o ajutam și sa o susținem. Noah a început grădinița, acomodarea a fost ușoară comparativ cu alte situații dar tot e o provocare și acolo sa avem grija cu emoțiile lui. Apoi mai suntem și noi, va amintiți de noi, părinții? E greu uneori, Lucian a lucrat aproape în fiecare zi pana târziu, eu am fost singura cu ei. Am avut și o răceală. Și niște nopți nedormite pentru ce, ce sa vezi, după o săptămână și jumătate de colectivitate Noah s-a întors acasă cu o viroza de toată frumusețea. 

Ședințe pe zoom, grupuri de whats app, mailuri, iar colac peste pupăză încep și facultatea într-o săptămână (am povestit despre asta aici). Nimic din ce scriu nu pare greu sau wow, dar a fost copleșitor. Iar eu cu emoțiile nu ma joc, am renunțat sa le mai ascund undeva doar ca să fiu puternica. Când ma simt copleșită iau un pas în spate. 

Și pentru ca locul asta nu va fi niciodată despre a ma plânge sau a ma victimiza, atunci aleg sa iau o pauza și sa postez mai rar. Asa ca asta e adevărul complet, NICI O Mama nu poate de toate, toată ziua. Nici una din noi nu reușește sa fie tipla de dimineața până seara, nici una din noi nu reușește sa poată tot. Astăzi e mama cu cei mici, iar eu va jur ca ziua în care ea e la noi pentru mine e aur curat chiar dacă nu fac cine știe ce. Deobicei suntem plecați sa rezolvam ce n-am reușit cu copiii după noi. Dar faptul ca altcineva îmi hrănește și alinta copiii în locul meu, chiar și pentru câteva ore, e binecuvântare. 

Asa ca vreau sa știți ca toate se rezolva pana la urma, e normal sa avem zile, perioade mai grele, doar sa nu va învinovățiti (prea mult) și sa fiți blânde cu voi. Va trimit o îmbrățișare mare sa va cuprindă pe toate. 

Un LIKE&SHARE ajuta mereu.
fb-share-icon0
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii primul care afla!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980
%d blogeri au apreciat: