Despre noi

 

Am fost doi, ne-am iubit tare si ne-am facut trei! Iar mai apoi patru! Ei si de atunci nici Pamantul nu se mai invarte la fel si aerul e mai curat si iarba mai verde si tot din jur parca’i facut doar din iubire!

Eu, de cand o avem pe Printesa, spun cu mandrie ca sunt Mama! Iar acum Mama de doi! Norocoasa din cale afara ca am putut sta alaturi de copiii mei in fiecare zi, toata ziua!
Ii crestem cu credinta in Dumnezeu si multa iubire. Restul incercam din mers, vedem ce functioneaza mai bine pentru ei si incercam sa pastram.

Scriu despre ei, despre mine si despre tot ce inseamna sa fii mama. Vreau sa transform loculul acesta intr-o oglinda pentru ei catre mine, intr-un jurnal al copilariei lor, pe care sa il citeasca cand vor creste iar daca pentru voi e util si de ajutor, ma bucur tare. Am sa scriu tot ce-i mai frumos dar si ce-i greu, lucruri de suflet dar si utile.

 

Ca tot omul, ne strangem si pe Facebook click aici , sa facem o comunitate frumoasa de mame care stiu sa aiba grija si de sufletul copilului, nu doar de trup.

Daca vrei sa luam legatura, te rog sa imi scrii:

tomescuamina@yahoo.com

Daca vrei sa ne vedem, sunt sanse mari ca de luni-vineri sa ma gasesti la atelierul nostru de bijuterii.

Adresa este str. Polona, nr. 101, Bucuresti.

Pentru numarul de telefon ar trebui sa fim deja prieteni. 😀

Cu drag, Amina Tomescu.

 


Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

8 thoughts on “Despre noi

 1. Ai un site superb!La cât mai multe și inspirate postari!Să te bucuri de printesa ta și să ne împărtășești și nouă celorlalte mămici din experiența voastră!

 2. Superb interesant. …Bravo felicitari! Ma bucur enorm sa mai vad mamici in adevaratul sens al cuvantului mamici tinere care pun Pret pe valoare sentimente si pe singurul lucru de valoare care il lasam in urma noastra copii. Ei sunt totul. ..am si eu doua printese si o poveste de viata la numai 29 de ani. ..o sa v-o zic si voua. ..te pup esti minunata. ..iti doresc sanatate!

  1. Ce frumos ai scris. mi-ai facut ziua mai frumoasa! daca vrei te invit sa iti scrii povestea aici pe blog, am o sectiune speciala cu articole de la cititoare. Mi-ar placea sa iti stiu povestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

⬇️Ești ceea ce faci acum, nu ceea ce spui că vei face. ⬇️

Instagram980